OVER ONS 

 

Lewis - CEO

 

Beste Klant,


Mijn naam is Lewis.

Ja, inderdaad! Dé Lewis van Lewis Natural Petfood, en tevens de Junior van de bende, al ben ik ook al 11.5 :-)

Ik ben de CEO, roedel-leider/ lijder  - “Leader of the Pack” -  en ook dé mascotte voor onze winkel. Je hebt waarschijnlijk mijn lieve snoet al dikwijls op onze bestelwagens gezien en vroeg je af wie die knappe teckel is : dat ben ík dus.

Ik heet jullie graag welkom namens het ganse Lewis-team en ga jullie meteen voorstellen aan alle medewerkers en aan mijn personeel.

Je vraagt je misschien af waarom je mij nog nooit in de winkel hebt gezien? Wel, dat is omwille van al mijn verantwoordelijkheden. Ik werk meestal vanuit onze hoofdzetel. Daar zorg ik dat alles in goede banen wordt geleid. Niet enkel voor de winkel, maar ook voor de tuin. Ik zorg er namelijk voor dat alle vogels en andere dieren uit de tuin worden gejaagd, ik blaf als ik vreemde geluiden hoor, doe bewakings- en snuffelwerk en ik waarschuw het personeel als ik iemand aan de voordeur hoor.

Het is geen gemakkelijke job, maar iemand moet het doen... Ook al draag ik veel verantwoordelijkheid, ik doe het écht met veel passie en heel mijn hart.


Namens Lewis Natural Petfood en al onze medewerkers dank ik jullie voor jullie trouw, jullie vriendschap en stel ik je graag aan ons ganse team voor.

SECO - boekhouding

 

Mijn naam is Seco.

Ik ben Lewis zijn rechterhand en zorg in Wellen voor de boekhouding.

Dit is een serieuze job waar ik mijn volledige concentratie bij moet houden. Iets waar ik het niet altijd makkelijk mee heb. Ik kan snel vermoeid geraken door mijn job, waardoor ik geregeld tussendoor eens een dutje doe. Ja, dat is wel nodig… Want hé, ik ben ook wel bijna 4 jaar.

Verder neem ik ook de security van de hoofdzetel op mij. Vreemde mensen in huis vind ik maar niets en daarom is deze flexi-job mij helemaal op het lijf geschreven. Als u wil binnenkomen in de hoofdzetel, moet u zich best voorzien van uw identiteitskaart. Uw identiteit besnuffel ik dan zeker helemaal van binnen tot buiten. Uw vriendelijkheid en rustuitstraling worden dan zeker op de proef gesteld. Ik voel het namelijk erg aan als u mij niet zo’n lieverdje vindt.

Ook stel ik mij graag als proefpersoon op. Zowel voeding, als leibanden, als andere producten test ik graag eens even uit om de kwaliteit ervan te bepalen. Ik ben een echte fijnproever! Als mijn baasje iets nieuw wil aanbrengen in de winkel, mag ik het vaak als eerste proeven. I love my job!

 

esmee - Kwaliteitscontrole

 

Esmée haar taak binnen Lewis is alle bestellingen controleren. Verder zal zij ook op maandag de boekhouding van Seco controleren. Alles dubbel checken is haar job.

Want zoals eerder vermeldt, kan Seco niet altijd zijn concentratie bij de boekhouding houden. Daardoor is Esmée haar job op maandag van groot belang!

Ook wordt de hoofdzetel op maandag tot in de puntjes opgeruimd. Esmée helpt dan een handje mee, vermits ze alles graag opgeruimd ziet.