Farm food

Farm Food is een familiebedrijf, opgericht in 1982. Alle Farm Foodproducten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. 


Als sinds 1982 maakt Farm Food natuurlijk hondenvoeding. Alle producten die wij produceren zijn 100% zuiver en natuurlijk. De hondenvoeding is afgestemd op de volledige behoeften van de hond. In onze natuurlijke hondenvoeding is alles weg gelaten wat de gezondheid van de hond kan schaden. Daarnaast is alles toegevoegd wat de hond van nature nodig heeft om gezond te zijn en blijven.

Vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen

---===oooOOOooo===---


Natuurlijke hondenbrokken, vers vlees en meer - Farm Food heeft een uitgebreid assortiment.

Farm Food HE zijn onze natuurlijke hondenbrokken. Het is complete, koudgeperste voeding voor alle honden, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. De koudgeperste brok is ontwikkeld op basis van rundvlees geschikt voor menselijke consumptie. Deze natuurlijke hondenvoeding bevat geen chemische antioxidanten en conserveringsmiddelen.

Bij Farm Food adviseren wij om naast droogvoer om ook vers vlees hondenvoeding aan uw hond te geven. Deze natuurlijke hondenvoeding optimaliseert de darmflora. Wij hebben natuurlijke vers vlees voeding voor honden in verschillende smaken en van diepvries tot zacht gestoomd.

---===oooOOOooo===---


Wilt u uw hond eens belonen met een natuurlijke hondensnack of kauwkluif?

Probeer dan eens Farm Food Trainers, Rawhide of Antlers. Farm Food Trainers zijn een onweerstaanbare natuurlijke beloningssnack voor uw hond.

Farm Food Trainers zijn gemaakt van 100% puur vlees en vrij van toevoegingen.

Farm Food Rawhide zijn natuurlijke kauwkluiven van onderhuids bindweefsel van runderen en een smakelijke, gezonde en natuurlijke tandenborstel voor uw hond. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, van mini XS chips tot XXL gezonde en natuurlijke kauwkluiven. 

Farm Food Antlers zijn hertengeweien voor honden van mannelijke herten. Ze houden het hondengebit schoon, sterk en gezond en gaat de vorming van tandsteen tegen. Hou het gebit van uw hond gezond en neem zeker eens een kijkje bij onze producten.