Carnivoer - Basis Supplement 80 g.

6100

Levering 2-3 Werkdagen
€ 13,75

Ook de wilde soortgenoten van de hond en de kat hebben nutriënten uit plantaardige voeding nodig. Deze krijgen ze voornamelijk uit de inhoud van de darmen van hun prooidieren. Vitaminen, mineralen, enzymen, probiotica, en specifieke plantaardige voedingsstoffen zoals riboflavonoïden, looistoffen en iso- en monoterpenen. Stoffen die honden en katten nodig hebben en die niet in vlees, botten of organen zitten.

Fyto Supplement Basis is een kruidenmix ontwikkeld door dierenarts Erwin van Gijtenbeek.  Het is 100% natuurlijk, bevat geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en is niet bestraald.

Vrij van genetische manipulatie, kleur-, geur- of smaakstoffen, chemische middelen en chemische behandelingen.

In dierenkliniek Any Animal van Erwin en Edith streven zij naar het zo min mogelijk voorschrijven van medicatie en maken zij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten indien dit mogelijk is.
Dit Fyto Supplement is uitgebreid getest in hun dierenkliniek. Klanten waren zo tevreden met het resultaat dat het door CarniVoer in productie is genomen. 

Het heeft tevens een hoge smaakacceptatie bij honden én katten. 

Kan door alle soorten voedingen gemengd worden zoals rauw, brok, blik etc. Mogelijk zal het bij droge voeding met wat water gemengd moeten worden om de smakelijkheid te bevorderen.

Het is zuinig in gebruik.

Dosering per kilogram lichaamsgewicht:


Pups en kittens tot zes maanden een halve maatschep per dag.
< 10kg          – 1 maatschep per dag
10 – 25kg     – 3 maatscheppen per dag
> 25kg          – 5 maatscheppen per dag

 

Ingrediënten


Marjolein, Bosbessen, Kamille, Artisjok en Curcuma.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis