Online bestellen

Geef je bestelling door via deze website. Dat doe je door in de webshop producten in de winkelwagen te leggen, en vervolgens de geselecteerde producten te bestellen.

Nadat je je bestelling hebt doorgegeven, krijg je eerst een automatische e-mail om te bevestigen dat we je bestelling ontvangen hebben, en vervolgens een e-mail, telefoon of sms met bevestiging van de voorziene leveringsdatum, of een voorstel voor een alternatieve leveringsdatum.

Indien je geen automatische mail krijgt, is de bestelling hoogstwaarschijnlijk niet doorgekomen. Om zeker te zijn van uw levering kan u dit best even telefonisch checken op het nummer 011/41.55.99 zodat we dit kunnen nakijken.

Levering van
niet-diepgevroren artikelen

Niet-diepgevroren artikelen worden verstuurd binnen heel Europa met onze pakketdienst.

De leveringskost is standaard 5 € in België en Nederland voor pakketten tot 30 kg.. Bij een bestelbedrag vanaf 150 € is de levering gratis tot 30 kg.

Bestellingen van niet-diepgevroren artikelen dienen eerst te worden afgerekend alvorens ze verstuurd worden, ze kunnen niet betaald worden bij levering daar zij meestal via een externe koerier gaan.

Levering van diepgevroren artikelen (enkel provincie Limburg – andere provincies op aanvraag)

Minimum orderbedrag is € 50, kleinere bestellingen kunnen worden klaargezet, maar dienen afgehaald te worden in de winkel.

Standaard worden er € 5 leveringskosten gerekend, bij een bestelbedrag vanaf € 150 is de levering gratis.

Diepvriesartikelen worden met onze eigen koelwagen steeds geleverd op donderdag tussen 14 en 21 uur. Wij sluiten wekelijks onze bestellingen af op woensdag 17 uur. Orders die tijdig werden ingegeven, worden in principe altijd de eerstvolgende donderdag geleverd, orders ingegeven nà woensdag 17 uur, worden automatisch verzet naar de donderdag van de week erop.

Indien bij drukkere periodes de leveringstoer te groot is of te ver uiteen ligt, zullen wij de leveringen per regio of per provincie splitsen over meerdere avonden. Dit doen wij steeds in telefonisch overleg met de klant.

Orders dienen op voorhand betaald te worden via de website of cash bij levering. Uitzonderingen kunnen helaas niet worden toegestaan omwille van slechte ervaringen in het verleden.

Indien blijkt dat de goederen niet kunnen afgeleverd worden omdat er niemand thuis is, zal een onkostenvergoeding van € 25 worden aangerekend bij de volgende levering, die dient gestort te worden op BE79 3631 3336 4633. Zolang deze niet betaald is, zullen er geen thuisleveringen meer plaatsvinden.

Uw bestelling zelf afhalen ?

Dat is mogelijk in onze winkel Dorpsstraat 13, 3720 Kortessem (België) tijdens de openingsuren. U kan aangeven op welke dag en welk uur U uw bestelling wil komen afhalen.

Betalingswijze

Je kan betalen via het beveiligd betalingssysteem van de site of cash bij levering. Indien u uw bestelling afhaalt in de winkel, kan u betalen met Bancontact of cash.