PUUR Gastri - Maag en Darm PUUR Gastri - Maag en Darm | PNGAS11012
€ 28,95
Levering 2-3 Werkdagen

PUUR Gastri - Maag en Darm

Bij overmatige gasvorming, een verminderde eetlust of wanneer de darmfunctie uit evenwicht is. Voor een goede maagfunctie en ter stimulering van de darmwerking. PUUR Gastri ondersteunt ook bij een vol en opgeblazen gevoel, wekt de eetlust op en bij honden die (overmatig) gras eten.

Samenstelling

Ancorus calamus (Kalmoes), Artemisua absintium (Absintalsum), Passiflora incarnata,(Vleeskleurige passiebloem), Rosmarinus officinalis (Rozemarijn). Alcohol 35%.

Werking van de bestanddelen

krampwerend, vermindert gasvorming. Stimuleert de doorbloeding van de spijsverteringsorganen. Optimaliseert de darmwerking door een stimulerende werking op de uitscheiding van de spijsverteringssappen. Werkt door regulatie van de maag- en darmbewegingen ondersteunend bij lichte koliek. Is eetlustopwekkend.

Dosering

De optimale dosering is 1 - 2 x daags: 20 druppels is circa 1 ml Hond 5 - 10 druppels Kat 5 - 10 druppels Paard 20 - 30 druppels Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Dit product kan ook door het voer worden gegeven of op een klein stukje lekkers. Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels aangebracht worden op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt. Adviezen voor gebruik Raadpleeg bij koliek altijd uw dierenarts. In geval van acute darmkrampen kan PUUR Gastri in de aangegeven dosis 1x per uur worden gegeven. Maximaal 6x herhalen.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Deze informatie vervangt niet de diagnose en het bijbehorend advies van een dierenarts.
De genoemde doseringen zijn indicatief. Interactie met andere geneesmiddelen is aangegeven voor zover bekend.
Lees goed de etiketten en check de hoeveelheden van de ingrediënten (ook in combinatie met voeding).
Let op, ieder dier is uniek. Een overgevoeligheidsreactie op één van de ingrediënten komt zelden voor maar valt niet volledig uit te sluiten.
Kijk goed naar de reactie op het toegediende supplement.

Kies uw kleur

One Colour

Kies uw maat

100 ml

Click & Collect