Bestelling en levering

 

 

 

   

 

Online bestellen

Geef je bestelling door via deze website. Dat doe je door in de webshop producten in de winkelwagen te leggen, en vervolgens de geselecteerde producten te bestellen.

Bestellingen voor thuisleveringen worden steeds geleverd op donderdagavond. Wij sluiten wekelijks onze bestellingen af op woensdag 17 uur. Orders die tijdig werden ingegeven, worden in principe altijd de eerstvolgende donderdag geleverd, orders ingegeven nà woensdag 17 uur, worden automatisch verzet naar de donderdag van de week erop.

Nadat je je bestelling hebt doorgegeven, krijg je eerst een automatische e-mail om te bevestigen dat we je bestelling ontvangen hebben, en vervolgens een e-mail, telefoon of sms met bevestiging van de voorziene leveringsdatum, of een voorstel voor een alternatieve leveringsdatum.

Indien je geen automatische mail krijgt, is de bestelling hoogstwaarschijnlijk niet doorgekomen. Om zeker te zijn van uw levering kan u dit best even telefonisch checken op het nummer 011/41.55.99 zodat we dit kunnen nakijken.

 

Levering van niet – diepgevroren artikelen

Niet-diepgevroren artikelen worden verstuurd binnen heel Europa met onze pakketdienst.

De leveringskost is standaard 5 € in België en Nederland voor pakketten tot 30 kg.. Bij een bestelbedrag vanaf 150 € is de levering gratis tot 30 kg.

Bestellingen van niet-diepgevroren artikelen dienen eerst te worden afgerekend alvorens ze verstuurd worden, ze kunnen niet betaald worden bij levering.

Bestellingen die niet kunnen worden afgeleverd omdat er niemand thuis is zullen niet worden terugbetaald.

 

Levering van diepgevroren artikelen

Omwille van de drukte in de winkel, leveren wij voortaan enkel nog op donderdagavond in de provincie  Limburg.

Naturis producten worden enkel geleverd binnen een straal van 25 km. van onze winkel. Gelieve hiermee rekening te houden als u verder af woont. Uiteraard kan u uw bestelling wel doorgeven en afhalen in de winkel.

Minimum orderbedrag is € 50, kleinere bestellingen kunnen worden klaargezet, maar dienen afgehaald te worden in de winkel.

Standaard worden er € 5 leveringskosten gerekend, bij een bestelbedrag vanaf € 150 is de levering gratis.

Orders dienen op voorhand betaald te worden, of cash bij levering.

Indien blijkt dat de goederen niet kunnen afgeleverd worden omdat er niemand thuis is, zal een onkostenvergoeding van € 25 worden aangerekend bij de volgende levering, die dient gestort te worden op BE79 3631 3336 4633. Zolang deze niet betaald is, zullen er geen thuisleveringen meer plaatsvinden.

 

Uw bestelling zelf afhalen ?

Dat is mogelijk in onze winkel Dorpsstraat 13, 3720 Kortessem (België). U kan aangeven op welke dag en welk uur U uw bestelling wil komen afhalen. U krijgt dan van ons een mail of een telefoontje om dit tijdstip te bevestigen of om een ander tijdstip van afhaling te bespreken.

 

Betalingswijze

  • Je kan betalen via het beveiligd betalingssysteem van de site of cash bij levering. Indien u uw bestelling afhaalt in de winkel, kan u betalen met Bancontact.